Sunday, November 21, 2010 | By: bunny love

bunny confession

ya, saye akui saye byk buat salah silap
Saye pun manusia mcm kamu jgk
I've been living my whole 20 years wasted sbb pe? Sebab kebodohan saye sendiri jgk
rasenye klau nk bandingkan bnde baik dan bnde jht pnah buat, bnde baik cnfirm2 xnmpk lgsung banding dgn bndE JAHAT 
 
ya, saye sgt degil dan suke mencarut
Saye pun manusia mcm kamu jgk
Masa kluar dr perut my mum pun nurse tu ckp bdk ni msti degil ni bile besar nnti sbb pe?
Sebab saye tendang2 perot mak saye krne xnk kluar, mungkin sbb takut dgn dunia yg pnuh penipuan

ya, saye sgt suke mendiamkan diri dan xlyn org
Saye pun manusia mcm kamu jgk
Klau tgh hangout atau berborak dan tibe2 saye diam n mcm mood breaker sbb pe?
Sebab saye mls nk lyn korg ngumpat org sana sini sbbnye saye sndiri pun bukan baik dan xde hak utk mengutuk org

ya, saye sgt suke berangan jdi org baik tapi xpnah tercapai
Saye pun manusia mcm kamu jgk
Impian saye dri dulu smpai skrg utk brubah mnjdi baik, selalu dilupakan sbb pe?
Sebab saye slalu lupe yang dunia ni sgt skjap dan saya tidak pnah sabar

ya, saye mmg sgt ssh utk percayakan sesapa
Saye pun manusia mcm kamu jgk
Bg diri saye hanya family dan kawan yg btul2 rapat je saye percaye sbb pe?
Sebab terlalu rmai kwan yg bertalam muke dan menikam blakng

ya, saye sgt snang utk memaafkan org tp ssh utk melupkannye
Saye pun manusia mcm kamu jgk
Saye sudah byk kali memaafkan kamu dan juga mohon maaf pd kamu tp sy xleh lupekannye sbb pe?
Sebab org hypocrite ttp juga hypocrite. Kamu tipu saya, saya pun akn tipu kamu.

ya, sye mmg mempunyai byk kekurangan
tapi, saye pun manusia mcm kamu jgk
Saye suke sendawa, rupe x mcm megan fox, bdn pun xmcm giselle bundchen, xpandai dan belambak lg kekurangan
tapi, akhirnye saye pun manusia mcm kamu jgk

3 sick bunny gossip:

muhammad "azpilicueta" zaid yusoff said...

sori la kalau aku demand sangat pasal lunch tu tapi nak wat camne, dah memang kau murah hati kan. haha

Ad-Dien said...

iman awat nyer ni...??
oit zaid?kao watpe kat dak building hah??=)

nurul iman said...

haha xde r zaid relak r.
din= die xbuat papelah relak sudeh

Post a Comment